Sæsonafslutninger for Rigtige Mænd
2011 Holdet

Rigtige Mænd på besøg på Blue Water Arena april 2011

De Rigtige Mænd - ja de er nu blevet lidt ældre, men ud fra devisen - man kan være 40 år gammel og 60 år ung.

Vi fik en god rundvisning på Blue Water Arena af EfB's administrationschef Kennet Rasmussen (søn af Bodil og Boddy). Vi så EfB spillernes omklædningsfaciliteter - og soverum eller afslapningsrum. 
Efterfølgende skulle vi spise på rest. Parken, men vi kunne fornemme at vi kun var til besvær, ja så forlod vi etablisimentet - og det blev til 2 stk. med brød for et par af deltagerne.

Billeder fra Blåvand Stadion og rest. Parken:
Hoffotograf: Jerry Østergaard.

https://picasaweb.google.com/hilmarkragh/RigtigeMNd2011?authkey=Gv1sRgCLqSqojRos7XjQE#


2008 Holdet

Rigtige Mænds

Sæsonafslutning 14/3 2008

Fun Bowling.

 

Fredag den 14/3 holdt Rigtige Mænd afslutnings fest hos Fun Bowling, det er en gammel tradition, og som de ”nu” gamle gutter ser hen til. Nogle af gutterne havde taget konerne med – og velkommen til dem, de har nu været med før, og kender så lidt til vores gamle vittigheder (som er blevet genudsendt flere gange) – ja man skulle tro de gamle gutter havde været ansat på DR 1 eller TV 2 – og ikke I/S Vestkraft.

Vi har prøvet flere tiltag til vores afslutningsfester, vi har spillet golf – minigolf – kørt gokart, men det er lige som bowlingen trækker mest.

 

Vi er næste alle fyrede medarbejder på det tidligere I/S Vestkraft (nu Dong) – vi mødes hver onsdag på Danmarksgade Skole kl. 16  til motionsgymnastik/fodbold, det sidste har nok taget over – og det er dejligt, vi er blevet ældre med årene (sjovt nok) – men nok ikke blevet klogere, når først bolden bliver ”frigivet”, ja så er vi som Rigtige Drenge – og vi kan meget mere end vi selv tror, ja man skulle tro Danmarksgade Skole var et Kurhotel, for alle de syge og dårlige bliver pludselig raske når bolden først er kommet i spil.

 

Trods min unge alder, ja så er jeg den der har været med længst (sæson 1977-78) efterfulgt af Boddy (bliver 70 år – 2009). Alderspræsidenten dog er Poul (Polle) Pedersen, ikke at forveksle med den tidligere AIA landsholdspiller. Poul P. – altså ham fra AIA spillede til tider med overfrakke, vores Poul P. spiller så til gengæld i lange underbukser (blå thermo) - hver onsdag i vinterhalvåret (oktober – april). Der skal nok en hedebølge til før han slipper dem!

 

Årets Pokalfighter blev Boddy Rasmussen, han fik Jan Sejerups vandrepokal overrakt af Kirsten fra festudvalget. Boddy har vist særlig energi – lavet spektakulære mål (når han har sluppet ribben) – og så er han en god humørspreder, kort og godt Boddy.

Kirsten er nu også kommet på vores hold som fast mand - øøh kvinde, men derfor laver vi ikke om på det med Rigtige Mænd.

 

Efter bowlingen satte vi os til bords, og fik noget godt at spise. Aftenen sluttede med håndtryk og ”omfavnelser” – og ønsket om gensyn til efterårssæsonen.

Dejligt at være sammen med glade mennesker, og vi ser hen til næste afslutningsfest.


Se de festlige billeder her:

Klik på link.

 http://picasaweb.google.dk/hilmarkragh/RigtigeMNd


1991 Holdet
fra venstre: Leif Husted - Carsten Nygaard - Bent Harbæk - Tommy Nygaard - Leif Thygesen - Torben Jensen - Erik Hilmar Kragh - Boddy Rasmussen - Henning Lyngholm - Helge Clausen (skjult) - Bjarne Petsch - Jan Sejerup - Alex Kristensen - Henning Hansen.

Ja sådan så de ud i 1991 -

Klik på link.

http://picasaweb.google.dk/hilmarkragh/RigtigeMNd1Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.07 | 19:38

Hej Erik , Har stor respekt for din viden både om byen Esbjerg og sporten i Esbjerg gennem tiden, flot hjemmeside du har fået .

...
03.06 | 17:21

Det er en meget flot side ,om slægt!
Det er utroligt ,så mange gode billeder der også er ,og hvor er du kommet langt tilbage.
Venlig hilsen
Lisbeth Kofod

...
21.03 | 21:09

Til Eva Dupont.
Kær Graversen døde d.2-07-1977 og
Nora Graversen døde d.18-11-1995
Venligst Tinne Gabs Dresler født Graversen

...
15.12 | 16:49

Hej Erik
Dejlig hjemmeside du har, har fulgt den over længere tid, sjovt at Grethe og jeg lige mødte dig i dag, og fik nogle nyheder.

...
Du kan lide denne side