Rigtige Mænd Fester.

2008 Holdet.

Rigtige Mænd.

Sæsonafslutning 14/3 2008

Fun Bowling.

 

 

 

 

Fredag den 14/3 holdt Rigtige Mænd afslutnings fest hos Fun Bowling, det er en gammel tradition, og som de ”nu” gamle gutter ser hen til. Nogle af gutterne havde taget konerne med – og velkommen til dem, de har nu været med før, og kender så lidt til vores gamle vittigheder (som er blevet genudsendt flere gange) – ja man skulle tro de gamle gutter havde været ansat på DR 1 eller TV 2 – og ikke I/S Vestkraft.

Vi har prøvet flere tiltag til vores afslutningsfester, vi har spillet golf – minigolf – kørt gokart, men det er lige som bowlingen trækker mest.

Vi er næste alle fyrede medarbejder på det tidligere I/S Vestkraft (nu Dong) – vi mødes hver onsdag på Danmarksgade Skole kl. 16  til motionsgymnastik/fodbold, det sidste har nok taget over – og det er dejligt, vi er blevet ældre med årene (sjovt nok) – men nok ikke blevet klogere, når først bolden bliver ”frigivet”, ja så er vi som Rigtige Drenge – og vi kan meget mere end vi selv tror, ja man skulle så sandelig  tro at Danmarksgade Skole var et Kurhotel, for alle de syge og dårlige bliver pludselig meget raske når bolden først er kommet i spil.

Trods min unge alder, ja så er jeg den der har været med længst (sæson 1977-78) efterfulgt af Boddy (bliver 70 år – 2009). Alderspræsidenten dog er Poul (Polle) Pedersen, ikke at forveksle med den tidligere AIA landsholdspiller. Poul P. – altså ham fra AIA spillede til tider med overfrakke, vores Poul P. spiller så til gengæld i lange underbukser (blå thermo) - hver onsdag i vinterhalvåret (oktober – april). Der skal nok en hedebølge til før han slipper dem!

Årets Pokalfighter blev Boddy Rasmussen, han fik Jan Sejerups vandrepokal overrakt af Kirsten fra festudvalget. Boddy har vist særlig energi – lavet spektakulære mål (når han har sluppet ribben) – og så er han en god humørspreder, kort og godt Boddy.

Kirsten er nu også kommet på vores hold som fast mand - øøh kvinde, men derfor laver vi ikke om på det med Rigtige Mænd.

Efter bowlingen satte vi os til bords, og fik noget godt at spise. Aftenen sluttede med håndtryk og ”omfavnelser” – og ønsket om gensyn til efterårssæsonen.

Dejligt at være sammen med glade mennesker, og vi ser hen til næste afslutningsfest. 


Se de festlige billeder her:

Klik på link.

https://photos.app.goo.gl/Aj66LeSSs9V1QpVz8

2011 Holdet

 

 

 

 

 

 

 Rigtige Mænd på besøg på Blue Water Arena april 2011

De Rigtige Mænd - ja de er nu blevet lidt ældre, men ud fra devisen - man kan være 40 år gammel og 60 år ung.

Vi fik en god rundvisning på Blue Water Arena af EfB's administrationschef Kennet Rasmussen (søn af Bodil og Boddy). Vi så EfB spillernes omklædningsfaciliteter - og soverum eller afslapningsrum. 
Efterfølgende skulle vi spise på rest. Parken, men vi kunne fornemme at vi kun var til besvær, ja så forlod vi etablisimentet - og det blev til 2 stk. med brød for et par af deltagerne.

Billeder fra Blåvand Stadion og rest. Parken: 🤔
Hoffotograf: Jerry Østergaard.

Klik her.

https://photos.app.goo.gl/Fzxww19XamBZMc9z5 1991 Holdet.

Fra en god afslutningsfest på Café Henry (Ford i Storegade)
Café værtinden Gretha Olesen hyggede om os.Fra venstre: Leif Husted - Carsten Nygaard - Bent Harbæk - Tommy Nygaard - Leif Thygesen - Torben Jensen - Erik Hilmar Kragh - Boddy Rasmussen - Henning Lyngholm - Helge Clausen (skjult) - Bjarne Petsch - Jan Sejerup - Alex Kristensen - Henning Hansen.
 


Ja sådan så de ud i 1991 -  

Klik på link. 
Tommy Nygaard - Henning Hansen - Gretha Olesen - EHK - Alex Kristensen - Leif Husted.
Boddy Rasmussen - Torben Jensen - Helge Clausen - Jan Sejerup - Carsten Nygaard - Bent Harbæk. - med ryggen til, Leif Thygesen og Leif Husted.
Henning Hansen - Gretha Olesen og EHK.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Erik Hilmar Hilmar Kragh | Svar 12.09.2019 11:01

https://photos.app.goo.gl/Aj66LeSSs9V1QpVz8

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 19:19

Jeg deler forfædre med Helmuths første kone Johanne 😊

...
24.09 | 17:20

Hej Jan.
Tak for roserne.
Vel naturligt jeg er efterkommere af mine bedsteforældre.
Min farmor var halvsøster til Martin Kramer.
Hvordan er du familierelateret.

...
24.09 | 17:01

Tak for en fin side, som jeg har fået lidt viden ud af, jeg håber at jeg har forstået det korrekt, at du er efterkommer af din Farfar Helmuth og hans anden kone

...
16.05 | 15:37

Hej,
Tak for det fine slægtstræ....har nogle tilføjelser i forhold til os i København.
Jeg Bettina Kramer født 03.02.68, min søster Malene 02.09.72-27.09.2013

...
Du kan lide denne side